Traktor

Matilda och jag är som sagt på Bollerup, kom fram i fredags kväll, lördags natt.
Börjar kl ett med Traktorkörning. Första passet är en teori lektion. Seda efter den så har vi Traktor körning igen och då ska vi säkert köra lite.

Blåsig stalltjänst...

Idag fick jag rida Londella. Hon har varit skadad så hon har inte gått på ett tag. Hon var ganska pigg mend et gick bra fkatiskt! Vi red lite tempoväxlingar. Jag hade önskat att vi red lite mera på volterna för att Londella skulle bli mer mjukare o slappna av men vi kanske rider det nästa gång.. Hans sa att Londella var en häst som passa mig. Så jag får se till att rida henne igen någon gång.

Efter Ridningen så hade vi Körning. Jag fick köra Remington. Han är en lite favorit. Gillar honom även fast han är så fruktansvärt stark i munnen. Han visar verkligen upp sig, kröker på nacken och tar fram det bästa i sig! :) Det gick jättebra att köra och vi hade 3 st Prao elever med som åkte med. 
Borde vara tråkigt att vara prao elever för de tittar ju mest på de får ju itne göra något.. 

Men sista lektion var stalltjänst och idag blåste det som satan. Fruktansvärt hård vind var det idag och hästarna gick ju på tårna..


konstig dag

Det känns som om dagen har varit konstig utan någon anledning..

Idag har min mentors grupp varit med fölen. Vi fick välja vilket av dem 10 vi skulle ha och jag o Amelia valde Leonardo. Vi borstade dem och gosade med dem. Vi fick även veta lite om deras mor & far.
Leonardos pappa Lingh:
Hingst f. 1993
Härstamning, internationellt dressyrblod med fullblodsinslag.
Lingh tävlar i dressyr på högsta internationella nivå under Edward Gal. Lingh rankades enligt World Breeding for Sport Horses som världens tredje bästa dressyrhäst 2005.

Leonardos Mamma Lorelei, som Bollerup äger:
Sto f. 2004
Vet inte så mycket om henne men kan ta reda på det till nästa gång. Ska försöka fota Leonardo också. Men han är fruktansvärt lik sin mor.

Hade ridning efter lunch och jag fick rida Cemilio. Det gick bra i traven men i galoppen gick det sämre och vi skulle rida över 3 st bommar på voltspåret. Vi red mycket i 2&3 punkt sits. Väldigt jobbigt för vaderna och jag kommer säkerligen få träningsverk,

HElgen

Var i stort sett ensam på trädgårdshuset hela helgen, riktigt skönt! fick verkligen sova ut :)

Vilade hela fredagen och lördagen, förutom när jag var ute och jagade föl. Men sen i söndags fick jag sätta fart för jag har tre prov, en muntlig redovisning och tre till läxor denna vecka. 
På svenska grammatiken blev det inte så jätte bra, var riktigt förvirrad. Men engelskan idag gick bra och idrottsprovet också. Hoppas vi att jag lyckas lika bra imorgon på växt och djurliv också. Fick alla rätt på förhöret förra veckan på växt och djurliv.

Nu ska jag gå och fodra Nessie och Dompe för jag har verkligen inget bättre för mig. Gjorde provet på en halvtimme så jag har 1 ½ timmes rast..

RSS 2.0